Reportage: Selma´s
”Jag kommer alltid bli kvar här i Fisksätra”
Selmas Kök & Bar ägs av Fidan Öcal, som har drivit restaurangen sen 2002. Restaurangen, tidigare
känd som AnnaVera, startades från början av hans far år 1996. Fidan har växt upp i Fisksätra, och i
restaurangen, och känner en stark koppling till platsen och alla människor som bor här.
Vi svängde förbi och tog en kaffe med Fidan för att lära känna honom och Selma’s Kök & Bar lite mer.
🍂Berätta lite om Selma’s Kök & Bars nya koncept.
- I vår tidigare lokal hade vi vissa begränsningar som gjorde att vi höll oss till en mer "fast food"-inriktad meny. Men vår nya lokal har gett oss möjlighet att utveckla vår meny. Nu kan du fortfarande njuta av våra fantastiska burgare, men vi erbjuder också en bredare variation med klassisk husmanskost och fräscha sallader. Idag har vi något för alla på menyn!
Vi fick också chansen att lägga lite extra omtanke på inredningen och atmosfären, och vi är mycket
stolta över att ha skapat denna varma och familjära kvarterskrog som Fisksätra förtjänar!
🍂Vad är det bästa med Fisksätra?
- Jag är uppvuxen i Fisksätra och har minnen från alla gator och hörn. Fisksätra är som en liten by där alla känner alla. Vi hälsar på varandra på alla möjliga olika språk och vi gör det där lilla extra för varandra, som inte alltid behöver kosta något.
Alla är välkomna in till oss. Spelar ingen roll om du känner dig ensam, rädd eller inte vill gå hem. Vår dörr står alltid öppen!
Nästa gång du är ute efter en god lunch eller middag så är definitivt Selma’s Kök & Bar värt ett besök!
Tack Fidan för en trevlig stund! 👋🏼