Logga in

Så söker du lägenhet, bilplats och lokal

Vi  har bostäder och lokaler i Göteborg, Malmö, Stockholm samt Uppsala, Lomma, Landskrona och Lund. Lokaler och bilplatser söker du på de länkar som finns nedan. Uthyrningen av lediga lägenheter ser ut olika ut beroende på vilken ort du vill bo i.

LEDIGA LÄGENHETER

För att se vilka lediga lähenheter vi har och hur det går till per ort, gå till portalen för lediga lägenheter

Lediga bilplatser

Vi publicerar alla våra lediga bilplatser här på vår webbplats. Även du som inte är hyresgäst hos oss är välkommen att söka. Du gör enkelt en intresseamälan på den plats du är intresserad av och sedan tar uthyraren kontakt med dig.

Lediga lokaler

Vi publicerar alla lediga lokaler på vår portal för lediga lokaler. Vi har ett stort utbud och vår målsättning är att vara det fastighetsbolag som har flest nöjda kunder. Därför är kreativa lösningar för varje lokalkund, kompetent servicepersonal, hög tillgänglighet och ett innovativt miljötänk viktiga delar i vårt erbjudande.

Om du är intresserad av en ledig lokal, klickar du på objektet i listan för lediga lokaler och väljer att fylla i rutan Intresseanmälan. Du behöver inte registrera dig eller logga in. Sedan tar den ansvarige uthyraren kontakt med dig så snart som möjligt. 
 ​​​​​​​