Logga in

Göteborg

I Göteborg och Mölndal hyr vi ut våra lägenheter via Boplats. Du måste därför registrera dig hos Boplats för att kunna söka lägenhet hos oss.
 
Vi rekommenderar att du registrerar dig på Boplats så snart som möjligt. Vid uthyrningen är tiden som du stått anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav som Stena Fastigheter har. Vår uthyrningspolicy hittar du här.
 
Vi hyr ut alla våra hyresrätter i Göteborg via Boplats. Det gäller även nyproducerade hyresrätter och lägenheter renoverade till Plus-standard.
 
 

nyproducerade lägenheter - hyresrätt och bostadsrätt

Vi planerar att bygga nya hyresrätter och bostadsrätter på flera platser i Göteborg. Här kan du läsa mer om detta. 

Hyresrätterna publiceras på Boplats. Du kan göra en intresseanmälan till bostadsrätterna via vår hemsida. 
 
​    


Bo Vardagslyxigt med Plus-Standard!

Stena Fastigheters Plus-standard är världens chans för dig som vill bo i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv. När en hyresgäst flyttar ut passar vi på att lyfta lägenheten till Plus-standard innan nästa hyresgäst flyttar in. Det gör att du kan bo modernt till en attraktiv hyra – och till och med i samma område där du bor nu. I varje lägenhet är det förberett för diskmaskin och tvättmaskin. Sök en lägenhet med Plus-standard hos oss på Stena Fastigheter nu! Det är verkligen värt en flytt.   
 

Läs mer om Plus-standard

​