Navigera upp
Logga in

För våra hyresgäster

Jag hyr bostad

Jag hyr lokal

BO VARDAGSLYXIGT!

Stena Fastigheters Plus-standard är världens chans för dig som vill bo i en hyresrätt som är renoverad med nytt kök, nytt badrum och nya parkettgolv.
 

 

Just nu

​Vi har haft problem med vårt system för serviceanmälan, vilket tyvärr gör att de hyresgäster som gjort felanmälningar i vissa fall får vänta längre än vanligt innan vi återkopplar.

Läs mer
Alla nyheter

Succéstart för Vega

​Kön var lång utanför entrén till Kulturhuset i Handen igår. 700 personer kom för att få chans att bli först in i Brf Vegaettan.

Läs mer
Alla nyheter

Tekniska problem

Just nu har vi tekniska problem och det kan vara svårt att nå oss.

Läs mer
Alla nyheter

Landskrona

Nu är Stena Fastigheter stolta ägare till 1225 lägenheter i områdena Pilängen och Sandvången i Landskrona. Från och med klockan 12.00 den 30 december 2016 övergick ansvaret till oss för fastigheterna.

Läs mer
Alla nyheter

MVG i Vårberg

Genom starkt personligt engagemang stöttar Mötesplats Vårberg unga i närområdet.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad.
 
 

100 % grön el  

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.