Navigera upp
Logga in

​Hon blir VDs högra hand för en dag

Stena Fastigheter vill involvera fler unga i utvecklingen av sina boendemiljöer och samtidigt locka fler unga till fastighetsbranschen.

Läs mer
Alla nyheter

Ny fastighetschef

​Stena Fastigheter Göteborg har rekryterat Michael Ohlson som ny fastighetschef. Han kommer närmast från Svenska Hus där han innehaft samma position.

Läs mer
Alla nyheter

Stenpriset 2017

Som en av fastighetsägarna och beställarna vid torget är vi stolta och glada över att vi åter har befolkat torget och gjort det på ett smart och vackert sätt.

Läs mer
Alla nyheter

Bygger i Sisjödal

Stena Fastigheter har som första exploatör beviljats bygglov för 116 lägenheter i attraktiva Sisjödal nära skog, hav och sjö.

Läs mer
Alla nyheter

Explosion

I natt inträffade en explosion i trapphuset på kv Gabriel, Södervärn i Malmö. Ett flertal ytterdörrar samt hissen i fastigheten skadades

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad. 
Serviceanmälan
Allt om ditt boende
Blanketter
Kontakta oss100% grön el

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.

> Läs mer om vårt hållbarhetsarbete