Navigera upp
Logga in

Vintertid

Söndag den 29/10 vrider vi tillbaka klockan en timma. Passa på att mysa till det lite hemma med mer ljus och bättre belysning.

Läs mer
Alla nyheter

Nytt nummer till jour

​Från och med den 1 november är det ett nytt telefonnummer till jouren för bostadshyresgäster hos Stena Fastigheter Göteborg. Det nya telefonnumret är: 031-718 00 08.​

Läs mer
Alla nyheter

Jobbmatchning

​Den 30 oktober arrangeras Opportunity Day – en plats för möten, möjligheter och integration. Här samlas företag, kommunen och myndigheter som söker nya förmågor till sina verksamheter.

Läs mer
Alla nyheter

Tyck till

​Den 30 september träffas vi i Bellevuegården för att titta på och prata om Bellevueparken, Ärtholmsparken och Bellevueallén. Vad gillar du med området och vad skulle få dig att vara mer utomhus?

Läs mer
Alla nyheter

Flest jobb till unga

​Stena Fastigheter har vunnit Fastighetsnytts och Fastigos pris Framtidsindex för tredje året i rad.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad. 
Serviceanmälan
Allt om ditt boende
Blanketter
Kontakta oss100% grön el

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.

> Läs mer om vårt hållbarhetsarbete