Navigera upp
Logga in

För våra hyresgäster

Jag hyr bostad

Jag hyr lokal

VI ♥ trygga områden

För oss på Stena Fastigheter är det viktigt att hållbarhetsarbetet tillämpas i praktisk handling. Det gör vi framförallt genom olika sociala projekt inom ramen för Relationsförvaltning®. Projekten syftar till att utveckla stabila och trygga boendemiljöer.
 

 

GP

Idag skriver Göteborgs-Posten om vår Relationsförvaltning, som vi är väldigt stolta över. Tillsammans med våra hyresgäster och andra organisationer gör vi skillnad.

Läs mer
Alla nyheter

Vinnare!

Under bokmässan i Göteborg 22-25 september hade vi en tävling där vi ville få våra besökares idéer om hur framtidens boende kunde se ut. Stort grattis till Annica som vann tävlingen!

Läs mer
Alla nyheter

Delaktighet

Den 25 oktober håller Stena Fastigheter Malmö ett rundabordssamtal på Social Innovation Summit på temat "Vad krävs för att skapa delaktighet och ägarskap för utveckling av ett bostadsområde?"

Läs mer
Alla nyheter

Nyttja din kötid

Nu kan du nyttja din kötid från Bostadsförmedlingen i Stockholm till Uppsala Bostadsförmedling.

Läs mer
Alla nyheter

Försäljning

Stena Fastigheter säljer Handenterminalen i Haninge. Fastigheten omfattar totalt 35 000 kvm kommersiella lokaler. Köpare är Profi Fastigheter.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad.
 
 

100 % grön el  

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.