Navigera upp
Logga in

Boendekalas

Välkommen på boendekalas i Landskrona! Söndagen den 27 augusti kl 11-16 bjuds det på grillkorv, levande musik och aktiviteter för alla åldrar på Sandvången.

Läs mer
Alla nyheter

Vi har en ny blogg

​Under sommaren 2017 lanserade Stena Fastigheter sin nya blogg, ”Mitt Älskade hem”. Tanken är att hyresgästerna ska vara med och bidra med innehåll.

Läs mer
Alla nyheter

Happy Pride!

Den 4 augusti börjar Malmö Pride, en folkfest som bidrar till att öka kunskapen om HBTQ+. Stena Fastigheter Malmö är sedan många år stolt partner.

Läs mer
Alla nyheter

Ester i Haninge

Genom att bygga entreprenörskap kan man effektivt bryta utanförskap. Det vill Stiftelsen Ester bevisa genom sin nystartade verksamhet i Handen, Haninge.

Läs mer
Alla nyheter

Sommarlov i Lundby

Kulturplaneterna i Lundby arrangeras av Lundby Stadsdelsförvaltning (Kultur och fritid), Svenska kyrkan och Stena Fastigheter Göteborg.

Läs mer
Alla nyheter

 

Hyresgäst!

På Mina sidor hittar du som är hyresgäst hos oss en massa bra information - allt från nyheter om din fastigheter till funktionen för att byta bostad. 
Serviceanmälan
Allt om ditt boende
Blanketter
Kontakta oss100% grön el

Stena Fastigheter köper enbart grön el till alla våra fastigheter runt om i landet. Dessutom är vi miljödiplomerade och jobbar mot ett tydligt mål - att minska användningen av el med 30 % samt värme och vatten med 20 % före 2020.

> Läs mer om vårt hållbarhetsarbete